26 Kasım 2013 Salı

Çin işi, Japon işi.. Dilek kurabiyeleri sevimli şeyler siziiiiii ;)


Tarif 
3 yumurta 
100g pudra şekeri 
50g tereyağı 
65 gr un (1). 
Yumurtanın beyazı ayrılır.Kalın bir köpük halini alana kadar beyazları çırpın, yavaş yavaş pudra şekeri ekleyin. Tereyağı, un eklenir.Hamur kalın ise, 2-3 yemek kaşığı su ekleyin
Önceden 180 derece fırında. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye çapı 8 cm olacak şekilde hamurları döküp 7-10 dakika arası pişirin.Süre sonunda hamuru çıkartın sıcakken dilekleri içine koyun ve hızlı bir şekilde katlayın muffin kaplarına fotoğraftaki gibi yerleştirin. Bunları biraz böyle beklettikten sonra sıcak fırında 5-10 dakika tutun ki kıtır kıtır olsun ;)Sonrasında ise süslemek hayal gücünüze kalmış

25 Kasım 2013 Pazartesi

Kardan adam aileniz olsun istemez misiniz? ;)

20 Kasım 2013 Çarşamba

Şişe ve kadın figürü süpper

Bu konuda bilgisi olan bana dönüş yapabilir mi?

Geçen gün Facebook da rastladığım ve bir çok maddenin benimle son 1,5 aydır uyumlu olduğunu gördüğüm bu konu hakkında bilgisi olan dostlarım bana dönüş yapabilir mi?
Güzel bir gün diliyorum..

19 Kasım 2013 Salı

Yine seçtim... Saçtım...

Ruhum çok ama çok karışık..
Bu tür görseller bana hep iyi geliyor
Gezerken beğendiklerimi kaydettim.
Bakalım sizin ruhunuza nasıl gelecek bu çalışmalar

17 Kasım 2013 Pazar

Sinirliyim.. Anlıyor musun?


   
Sinirliyim, Anlıyor Musun?

 Burçlar kötü bir gün geçirirse...

Her zaman hayat size güzellikler sunmaz ya, arada bir sinirlerimiz gerilir. Canımız sıkılır. Herkesin kötü bir günü ve bununla baş etme yolu vardır. Kimi içine kapanır, kiminin dili zehir zemberek olur. Yanında durulmaz bazılarının, kimisi ise yandaş arar. Siz hangi kategoriye giriyorsunuz peki? Öfkeyle kalkıp zararla oturan taraf mısınız?
KOÇ
Pratik zekasıyla yaşamında karşılaştığı her sorunu bir şekilde çözebilen Koç burçlarının hiç mi sorunu yok sizce? Olmaz mı! Onların da bazen işleri istediği gibi gitmeyebiliyor. 
Sağı solu belli olmayan, aniden fevri sözlerle sizi etrafından püskürtebilecek Koç burçlarının kötü bir gün geçirdiğini nasıl anlarsınız:
- Ateşleri hem yüzlerine vurur, hem de boyun ve göğüs bölgeleri kızarır. 
- Burunlarından solumaya başlarlar. Soru sorduğunuz vakit çok hızlı bir şekilde size cevap verirler, cümlenin başı sonu anlaşılmaz.
Hayır, hayır sandığınız gibi tahammülsüz, katlanılmayacak ruh haline bürünmezler. Tam aksine tolere edilmesi normalde imkansız olan konularda gerçekten hoşgörülü davranırlar. Çünkü o anda kafalarını meşgul eden, çıkış yolu aradıkları problemi, kafalarında dağ gibi büyütmekle meşguldürler.
Akışına bırakmak… 
Bir Koç burcu asla kendi hayatına dahil olan konuların başka bir el tarafından kontrol edilmesine izin vermez. Hatta çoğu zaman “Ah be kader, işime karışma artık!” diyecek dahi olur. Yaşamındaki gelişmeleri kontrol eden tarafın sadece kendisi olmasını ister. Fakat gerçekten kötü bir gün geçiriyorsa bazen akışa bırakmanın en iyisi olduğunu düşünür. Çünkü zaten işler istemediği gibi gitmektedir ve bunun kaçınılmaz bir son olduğunu görmüştür. “İstemesen de bazen hayat hükmeder sana…” diyerek olaya nokta koyar ve bir yenisine adımını atar.
Kötü bir gün geçiriyorlarsa tüm duygularını en üst noktada yaşarlar. Mesela böyle zamanlarda kıskanç ve sahiplenici tarafları daha baskın hale gelir. Zaten istediği hiçbir şey o anda istediği gibi olmuyordur, en azından elindekileri sağlama almak ister. Gizemli davranmak onlara göre değildir, ne düşünüyorlarsa “pat” diye söyleyiverirler. Yani onların sinirlendiğini zaten anında anlarsınız.
Koç burcunun kısacası yine sağı solu belli olmaz. Siz iyisi mi nabza göre şerbet vermeye çalışın. Ani tepkileri kırıcı ve sert olsa da, kısa sürede o dalgalı deniz durulacak ve yanınıza gelip orta yolu bulmaya çalışacaktır.

11 Kasım 2013 Pazartesi

Arkadaşlar mutlaka deneyin çok eğleneceksiniz :)

Sadece 2 malzemeye ihtiyaç var..
Beyaz ve Bitter çikolata
Benmari usulü eritilecek
Yağlı kağıda üst üste dökülüp hayal gücünüzün şekilleri oluşturulacak.
Ve yine sıcak çikolata yapıştırıcı görevi görecek sonuç ise Muhteşeeemmm :)

Mis gibi kokan nihaleler..

7 Kasım 2013 Perşembe

Kışın Aslında Gelmiş Olduğunu Anlayacağınız 21 Doğa Olayı :)))

Ben geldiiimmmmm;)
Şimdi diyeceksiniz ki neredeydin nereden geldin?
Bir süredir yayınla kaç modunda idim farkındaysanız..
Yapılan yorumlara cevap bile veremiyordum malesef :(
Ruh halim ve zamanım buna pek müsade etmiyor idi malesef..
Şimdi yeni yeniden geldimmmm
Hepinize güzel dolu bir gün diliyorum :)
Veeee güzel bir alıntı ile size diyorum kiiiii
GÜLÜMSEYİİİİNNNN

“Bu kış Uludağ’a gidiyoruz şekerim” cümlesi tüylerinizi diken diken etmeye başladıysa

tuyler-diken-diken