6 Eylül 2012 Perşembe

Doğal boyalar


Çeviriyi olduğu gibi aktarıyorum :)


Ve, şimdi büyülü işlem:
  1. Ön yıkama ve kumaş önceden ıslatın. Bu boyanmamış olan% 100 doğal kumaşlar kullanmak en iyisidir. Bu krep de chine hatadır fiyat olmadan zarif ve dalgalı olduğu için ben son zamanlarda Çin ipek habotai aşık düşmüş.
  2. Küçük küçük bit (ama onlar dışarı gergin olamaz böylece küçük değil) içine yiyecek kaynağı kadar doğrayın. Soğan ve erik için sadece derileri kullanmak
  3. Büyük bir tencerede su bazlı hazırlayın: (Eğer doğranmış bit 2 bardak varsa, yani su 4 bardak ekleyin) besin kaynağı su 2:1 oranında su ilave
  4. Yaklaşık bir saatlik karışımı kaynatın
  5. Besin kaynağı dışarı süzün ve tencereye sıvı boya dönmek
  6. Ve su karışımı ile, besin kaynağına bağlı olarak, tuz ya da sirke ekleyin. Meyve ve sebzeler için, su her 8 bardak tuz 1/2 bardak ekleyin. Bitki materyali için) 4 birim suya 1 kısım sirke ekleyin.Boya için fiksatif olarak Tuz ve sirke hareket.
  7. Iyice karıştırarak, boya için önceden ıslatılmış kumaş ekleyin ve bir raddeye getirmek
  8. Olmanı boyalı kumaş istiyorum nasıl karanlık bağlı olarak, yukarı yaklaşık bir saat bir buçuk zaman herhangi bir uzunluk için boya içinde kumaş kaynatın. Bu noktada, sizin boya muhtemelen bitmiştir.
  9. El, boya ve sabitleştirici tüm kumaş dışında olmasını sağlamak durulayın ve kuru asmak veya düz koymak için en az iki kez soğuk su ve organik deterjan da kumaş yıkayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoş geldiniz.. Katılımınız için çok teşekkür ederim..
Siz iyisimi yine gelin bekliyorum :)