19 Eylül 2012 Çarşamba

Folyo oksidasyon


FOLYO VE OKSİDASYON

Metal dekorasyon bu amaç için uygun luchite ne olduğunu tanımlamak gerekir:. Ince bir folyo üzerine altın, gümüş ve diğer değerli metal 
etkili, nesnenin temel arka plan sonunda her yumru tüm deneyimi berbat olarak, kesinlikle pürüzsüz olmalıdır çalışmak gibiydi.Biz karşı karşıya kaldığı Oksidasyon süreçleri, bu altın varaklı asit ile çalışır gibi, sadece folyo üzerine mümkündür imkansızdır.Metal okside edildiği çeşitli kimyasal bileşikler bulunmaktadır. Bazıları son derece kullanımı toksik veya tehlikeli. Biz herhangi bir tehlike teşkil etmez sadece bu malzemeleri seçtiniz.

 
Taklit oksidasyon gomalakagomalaka kendisi oksitleme işlemi neden olmaz. Ancak, bizim yöntemi kullanılarak elde edilebilir simülasyon, gerçekten okside ürün gerçek şeylerden hemen hemen hiç farklı değildir.

 
1 Folyo ve boya
1 yaldız için temel olarak genel olarak alçıtaşı kullanımı. Bu örnekte, yüzey biz antik etki etmek için arzu edilen şekilde, düz olacaktır. Eşit akrilik astar barındıran tüm özne kapsayacak ve 4 saat süreyle kuru çalışmasına izin. Biz yüzey dokusu üzerinde herhangi bir almak istiyorsanız, her yöne astar küçük darbeleri yumuşatır.
2 Folyo ve boya
2. Biz altın ile kombine edildi, böylece temel rengin renk seçin. Biz siyah akrilik reçine boya parlaklık ile nesnenin tüm yüzeyini kaplarlar. Kuruma süresi - yaklaşık 8 saat. Akrilik reçine tam kuruma süresi üreticinin talimatları doğrultusunda belirlenir. Bu nedenle, talimatları okuyun.
3 Folyo ve boya



3 Seyreltik yağlı vernik 50:50 terebentin. Yani o hızla kurur. Biz vernik bütün konuyu kapsayacak, hafifçe yüzeyine fırça basın.
4 Folyo ve boya
4. tutkal nesnenin yüzeyi üzerinde folyonun birinci parça, yavaşça köşeleri ile kazıma. Bunların bütün tabi örtmeyen gibi Sonra aynı şekilde aşağıdaki yapraklar uygulanır.
5 Folyo ve boya
5 kabarcık bırakarak ve sayfaları her gümrüklü temin ederken yavaşça bir pamuklu çubukla folyo itin. Ikincisi için, kıllar yumuşak yaprak fleyts kullanabilirsiniz. Çatlaklar veya kalan açığa alanlarda biz tutkal film adettir.
6 Folyo ve boya


6 dikkatlice temizlemek çelik hissettim № 000 biraz burada ve orada biraz, ve kontrast elde, zemin çizilmemesi metal vurgulamak için tüm yüzey. Biz güçlü bir aşınma çelik etkisini hissettim terebentin nemlendirin almak istiyorsanız.
7 Folyo ve boya



7 Otten gomalak pigment yanmış koyu kahverengi, kendisinin koyu bir renge sahiptir. Bu amaç ayrıca, ve diğer renkli pigmentler için kullanılabilir. Sonra yaldızlı gomalaka tüm yüzeyini kaplarlar.
8 Folyo ve boya

8 terebentin ile fırça ile kurumadan geçişte 
küçük yamalar şeklinde. Gomalak onlar orjinal dekorasyon oluşturmak 
etkisi oksidasyon. Iş kurulayın. Sen gomalak farklı renkler kullanarak, bu işlem birkaç kez tekrarlayabilirsiniz.Her bir katman önceden kurutulmuş olması gerekir.

"Eski" yağlıboya İmitasyonyağlı boya ile altın varak işaretler. Basit bir yöntem kullanarak, bir sünger düzensiz vuruş ile harcama, konu yıpranacaktır.

2.1 Folyo ve boya



1 beyaz akrilik astar nakit ilerlemek için koyu yeşil akrilik reçine boya ipeksi parlaklık nesne astar örtün. Biz 8 saat kurumaları için iş vermek.
2.2 Folyo ve boya
2. Bir önceki durumda olduğu gibi, tüm yüzey üzerinde etiketlenir, 
kapak parçaları için. Sonra metal № 000 hissettim 
serbest hareketler bazı parçaları aşınmış etkisi olur, böylece konu üzerinde birlikte çalışırlar.
2.3 Folyo ve boya
3 Seyreltik koyu kahverengi yağ biraz terebentin boya.Batmak boya sünger ve yavaşça genelinde çizmek 
yaldızlı yüzey. 24 saat boyunca kuru üfleyin. Biz poliüretan vernik ipeksi cila iki kat ürün kapak ve her tabaka ile kurulayın 
ayrı. Sen tonlarının çeşitli oluşturmak için boya farklı renkleri kullanabilirsiniz.

Potasyum sülfat oksidasyonu
Potasyum sülfat oksidasyonu çok etkili sonuçlar verir, ama bu iş çok dikkatli yapılmalıdır vardır. Bir test yapmak için çalışmaya başlamadan önce.

Oksidasyon sirke 03.01
1 eskiden beyaz akrilik astar yüzeye bir İngiliz kırmızı akrilik reçine boya ipeksi cila uygulayın. Sen farklı bir birincil renk seçebilirsiniz, ama o oksidiruemoy yüzeyi ile tezat önemlidir.
Oksidasyon sirke 03.02
2. Metal yaprakların tüm yüzey örtün. Onlar altın ve gümüş bakır ve kalay arasında değişen farklı çeşitleri ve satış tonları mevcuttur.Yavaşça (№ 000) tüm yüzey hissetti çelik silin, ama bazı yerlerde çizikler bırakacaktır.
Oksidasyon sirke 03.03
3. potasyum sülfat, boyut olarak bir bezelye küçük bir tanecik al, su ve 10 çay kaşığı çözünür. Bunun sonucunda çözelti konsantrasyonuna bağlı olacaktır. O yakıcı, aşındırıcı madde ile başa çıkmak için gerekli olan koruyucu eldiven vazgeçilmez bir eser.Batmak çözüm sünger ve altın yüzeyler üzerine potasyum sülfat farklı sayıda grev. Tüm katmanı kurulayın. Kuruma süresi oksidasyon etkiye bağlı olarak çözeltinin konsantrasyonu ile belirlenir.
Oksidasyon sirke 04.03
4 çözeltisinin gerekli konsantrasyon kolay değildir ayarlayın. Sonuçta oda sıcaklığı ve nemine bağlıdır. 
Oksidasyonu durdurmak ve ürünü korumak, poliüretan vernik üç tabakadan tamamlanması uygulamak için, her katman 
kurutulmuş olmalıdır.

Sirke Oksidasyon
asetik asit oksidasyonu maruz kalma süresine bağlıdır dekoratif etkisi verir. Sitrik asit, benzer sonuçlar, aynı zamanda sabun sodalı su verir.

Oksidasyon sirke 01.04

1.   Kaplama parça akrilik astar yüzeyi. Altın varak ile kontrast bir renk seçin. Bu örnekte, mavi-açık yeşil akrilik reçine boya parlaklık. Bu yüzey üzerinde boya ve 8 saat kurutun.
Oksidasyon sirke 02.04
2 tüm ürün metal yapraklar kapsamaktadır. Küçük sirke blotting kağıt parçaları ve ıslak bir onların ürün nemlendirin. Sirke birkaç çeşidi vardır, kullanımı, farklı sonuçlara yol açar hangi. Bu durumda, biz her mutfak mevcuttur normal gıda sirke, al.
Oksidasyon sirke 04.03

3 boş ayrı alanlar bırakarak, kurutma kağıdı ile ürün sirke nemlendirin.Kağıt presler hafifçe sirke yayılmış değildir. O yere kontrast oluşturmak için okside boya ile temas ettirilir. Yerleri Zaman zaman denetleme bir saat çalışması, oksidasyon derecesi kurutun.
Oksidasyon sirke 04.04
4. istenen sonuç elde edildiğinde, bir kez daha kurutma kağıdı ile ürün temizleyin. Asit hareket çok kuvvetli ise, kurutma ürün 24 saate kadar sürer.
Oksidasyon sirke 05.04




5 sirke askıya almak için bir sünger ve su ürünleri ile yüzeyi silin. Her kaplama sonrası ürünün kurutulması poliüretan vernik üç kat, çizilir.
Oksidasyon sirke 06.04
6. Çalışma tamamlandı.


Çevri otomatiktir bilgilerinize:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoş geldiniz.. Katılımınız için çok teşekkür ederim..
Siz iyisimi yine gelin bekliyorum :)