23 Ekim 2013 Çarşamba

Karbonat Ph veee... Alkali





Kabartma tozu ile yeşil gitmek için 50 yolu

1. Vücudunuzun alkalize için kabartma tozu kullanın:

Ben gün boyunca benim vücut alkalize yardımcı olmak için içtiğimiz benim filtrelenmiş su için bir kabartma tozu bir çimdik ve Kelt deniz tuzu ekleyin.

2. Antiasit olarak kabartma tozu kullanın:

Sadece mide ekşimesi ve hazımsızlık rahatlatmak için bir bardak su 1 tatlı kaşığı çözülür.

3. Bir diş macunu olarak kabartma tozu kullanın:

Dişlerinizi fırçalamak için konvansiyonel diş macunu yerine bir kabartma tozu dışarı yapıştırın ve filtrelenmiş su karıştırın. Ayrıca kabartma tozu ve yüzde 3 hidrojen peroksit hamur karışımı olabilir.

4. Gargara olarak kabartma tozu kullanın:

1 su bardağı su, bir çay kaşığı çözülür ve ağız kokuları nötralize etmek için gargara. Bu aynı zamanda aft ve ülser pan rahatlatma için iyidir.


5. Oral aletleri temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Fırça protez, hizmetli ve diğer oral aletleri kabartma tozu ve su veya yemek atıklarını yumuşatmak ve kokuları nötralize etmek kase standart bir bardak kabartma tozu, iki çay kaşığı çözülür.

6. Saç şekillendirici aletleri temizlemek ve tazelemek için kabartma tozu kullanın:

Ayrıca sabun artıkları ve gres kaldırmak için aynı şekilde saç fırça ve tarak temizleyebilirsiniz.
size canlandırmak istediğiniz evinizin etrafında yatan herhangi bir sert fırça varsa, 1 fincan kabartma tozu, ¼ fincan beyaz bir çözüm onları kaynar deneyin sirke ve su bir galon. Bu yumuşatmak ve onları tazelemek olacaktır.

7. Emmek ve cilt temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Dissolve ½ zamanda cildinizi kapalı asitleri temizler ve yumuşatır o rahatlatıcı bir emmek için uçucu yağ birkaç damla ile küvet fincan kabartma tozu.

8. Bebeklerde pişik rahatlatmak için kabartma tozu kullanın:

Bebeklerde pişik rahatlatmak için banyo suyuna kabartma tozu bir miktar çözülür.

9. Ağrıyan ayakları rahatlatmak ve ayak kokusu nötralize kabartma tozu kullanın:

Kabartma tozu ve yorgun ağrıyan ayaklarınızı ıslatın ve ayak kokusu nötralize etmek için su küçük bir küvet içinde uçucu yağ bir damla bir kaç yemek kaşığı çözülür.

10. Yüz ve vücut ovma yapmak için kabartma tozu kullanın:

Yeterli su veya yüz veya vücut eksfoliye macunlar oluşturmak için soğuk preslenmiş badem yağı süzülmüş karıştırın.

11. Pişirdikten sonra ellerde kokuları nötralize etmek için kabartma tozu kullanın:

Limon suyu ve sarımsak gibi gıdalar kesim kokuları nötralize kabartma tozu bir hamur kullanın.

12. Saçınızı yıkamak için kabartma tozu kullanın:

Temizleme gücünü artırmak için en sevdiğiniz şampuan ile elinizin avuç içine kabartma tozunu biraz karıştırın ve saç artıklarını temizleyin.

13. Kaşıntılı cilt rahatlatmak için kabartma tozu kullanın:

Sen kaşıntılı cilt için doğal bir yatıştırıcı ajan olarak talk pudrası gibi doğrudan gövde üzerine kabartma tozu pat olabilir.

14. Böcek ısırmaları ve sokmaları, güneş yanığı ve windburn tedavi için kabartma tozu kullanın:

Kabartma tozu ve su ile bir hamur yapın ve böcek ısırıkları ve sokmaları veya güneş yanığı, windburn rahatlatmak için geçerlidir. Bu pasta da jöle balık sokması dışarı çizim ve arı sokmaları yatıştırmak için iyidir.

15. Burun tıkanıklığı gidermek için kabartma tozu kullanın:

Burun tıkanıklığı gidermek için buharlaştırıcı kabartma tozu bir çay kaşığı ekleyin.

16. Meyve ve sebze yıkama için kabartma tozu kullanın:

Meyve ve sebze yıkama ve asit artıkları çıkarmak için su bir kapta kabartma tozu 1 çay kaşığı çözülür.

17. Gıdalar yumuşatmak için kabartma tozu kullanın:

Kabartma tozu ile çalışmak daha kolay hale gıdalar yumuşatmak ve tenderize gerçekten yararlı. Ben genellikle pişmiş mallar eklemeden önce onları yumuşatmak için su ve kabartma tozu bir bit tarihleri ​​ve diğer meyve emmek olacak.

18. Gıdaların asitlik azaltmak için kabartma tozu kullanın:

Ben ev yapımı domates sosları ve bir tutam ekleyin vegan çorba pişirme sırasında asitliği azaltmak için. Baklagiller eklenir kabartma tozu Bir tutam onları yumuşatmak ve gaz etkisini azaltmaya yardımcı olur!

19. Kesme tahtası üzerinde lekeleri temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Hızlı bir doğal temizleyici ve beyazlatıcı limon kesilerek açılır ve açık sulu ucunda veya doğrudan yüzeyine biraz kabartma tozu serpin etmektir. Bu kesme tahtası çoğu lekeleri temizler.

20. Bir drenaj temizleyici olarak kabartma tozu kullanın:

Su yedeklemek başlamamışsa, 3 bardak kaynamış su takip kabartma tozu 1 fincan dökün. Gerekirse bu işlemi tekrarlayın. OR sirke 1/2 fincan ardından kabartma tozu 1/2 fincan dökün. Boşa kaynar su 3 litre aşağı dökün, sonra bir süre için bu karışımı fizz edelim.

21. Bulaşık makinenizin koku kaldırmak için kabartma tozu kullanın:

Kabartma tozu ile deterjan kabı doldurun ve sirke ile yıkayın kabı dolduracak. Kokuları kaldırmak için bulaşık boş çalıştırın.

22. Sizin fırın kokuları temizlemek ve kaldırmak için kabartma tozu kullanın:

Bir hamur yapmak için yeterli su ile kabartma tozu 1 fincan karıştırın. Bir kaç saat için fırın ve izin içine yayılır. Artıkları temizlemek için SOYMA kullanın.
Sizin fırın kokuları çıkarmak için 180 C / 350 F 5 dakika pişirme portakal veya limon kabuğu ile bu takip

23. Mikrodalga temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Cam bir kase içinde kabartma tozu 2 yemek kaşığı su ile iki bardak karıştırın. Yaklaşık 1 ½ dakika yüksek mikrodalga ve ısı yerleştirin. Yumuşak ve nemli bir bezle yiyecek artıklarını silin.

24. Mutfak tencere ve tavalar temizlik için kabartma tozu kullanın:

Yemekler gıda üzerinde pişirilir kaldırmak için: kabartma tozu ile alt serpin. Sonra 3 parça sıcak su bir kısım beyaz sirke karıştırın. Çanak içine dökün ve bu çözelti, en azından bir saat için ıslanmaya olanak tanır. Gerçekten parçacıklar üzerinde pişirilir gecede bırakın. Gıda dışı kaldırmalıdır.
Tencere yanmış dipleri kapalı temizlemek için: 2 su bardağı su içinde kabartma tozu 2 yemek kaşığı çözülür ve yanmış tencerede kaynatın. Gerekirse yaklaşık bir saat ya da daha fazla soğutmak için, ve yanmış taban silin gerekir bekleyin.

25. Dishcloths ve temizlik bezleri tazelemek için kabartma tozu kullanın:

Kabartma tozu ve kokuları gidermek için ılık suya bir çözüm temizlik bezleri bekletin.

26. Kahve ve çay kap temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Kahve lekeleri ve kokuları temizlemek ve çay kap sıcak su kabartma tozunu bir kaç yemek kaşığı çözülür ve emmek için izin verir. Hazır Iyice kuru ve durulayın.

27. Çöp elden kokusunu gidermek için kabartma tozu kullanın:

Lütfen çöp kokuları çıkarmak için limon dilimleri ile bazı kabartma tozu serpin.

28. Buzdolabı, derin dondurucu, kiler ve dolaba kokuları absorbe kabartma tozu kullanın:

Kokuları emer ve kokuları nötralize etmek için buzdolabı, derin dondurucu, kiler ve dolap arkasına kabartma tozu açık bir kutu tutun.

29. Çöp kutuları ve geri dönüşüm kutuları kokusunu gidermek için kabartma tozu kullanın:

Onları koyunda kokuları tutmak için sıraya önce çöp kutuları alt bazı kabartma tozu serpin. Sen geri dönüşüm konteyner için de aynı şeyi yapabilirsiniz.

30. Halı kokuları ve elektrikli süpürge nötralize kabartma tozu kullanın:

Halı üzerinde kabartma tozu bol miktarda serpin ve yukarı vakumlama önce gecede belirlemenize olanak sağlar. Bu tek adımda halı ve elektrikli süpürge kokuları nötralize edecektir!

31. Kedi çöp kutuları kokusunu gidermek için kabartma tozu kullanın:

Pisi çöp ile doldurun sonra çöp kutusunun altındaki kabartma tozu serpin ve. Ayrıca yukarı vakumlama veya çamaşır sonra oturup izin, kabartma tozu sprinking tarafından kedi ve köpek yatakları deodorize yapabilirsiniz.

32. Tablalara kokuları nötralize etmek için kabartma tozu kullanın:

Kül tablaları bazı kabartma tozu serpin, oturup sonra silip sağlar.

33. Ayakkabı temizlemek ve kokusunu gidermek için kabartma tozu kullanın:

Koşucular ve diğer yumuşak spor ayakkabı kabartma tozu serpin ve koklamak kokuları nötralize giymeden önce silkelemek.

34. Çanta temizlemek ve kokusunu gidermek için kabartma tozu kullanın:

Ayrıca çanta dışarı çalışmalarında kabartma tozu serpin ve sallamayın veya vakumla çıkartabilirsiniz.

35. Spor ekipmanları temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Golf ütüler, beyzbol sopaları temizlemek için, tenis raketleri sadece bazı sıcak su kabartma tozu bir kaç yemek kaşığı çözülür ve yumuşak, nemli bir bezle silin.

36. Evye ve banyo küvetleri temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Lavabo puslu filmi temizlemek için: ıslak bir bez üzerine kabartma tozunu biraz serpin.Filmler ve kalıntılardan temizlemek için durulama iyi ve daha sonra batar Rub.
Sabun köpük ve su kalıntısını temizlemek için: yaklaşık 1/2 fincan doğal castile sabun ve 1/2 su bardağı su 1 1/2 su bardağı kabartma tozu birleştirir. Çok welll karıştırın ve daha sonra 2 yemek kaşığı beyaz sirke ekleyin. Nemli bir bezle lavabo temizleyin ve sonra iyice durulayın bu çözümü kullanın.
Banyo karoları temizlemek için: kabartma tozu ile bir sünger ve serpin üzerine sirke dökün. Fayans üzerinde silin. Harç arasında bodur bir diş fırçası ile bu işlemi tekrarlayın.Kabartma tozu ve sirke kalıntı kaldırmak için aşağı döşeme durulayın.
Ayrıca tutarlılık gibi bir krem ​​oluşturmak için doğal sıvı deterjan yaklaşık 2/3 fincan kabartma tozu 1 ve 3/4 su bardağı karıştırılarak banyo ve seramik lavabolar için bir krem ​​temizleyici yapmak ve bir şişeye tutabilir. Ayrıca bu karışıma uçucu yağ birkaç damla ekleyebilirsiniz. Eğer karışımın miktarları ayarlanması gerekebilir böylece deterjan Markaları kompozisyon içinde farklılık gösterir. Sadece çok kalın çözümü yapmayın ya da bunu sıkmak için mümkün olmayacaktır.

37. Tuvalet temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Kase etrafında kabartma tozu serpin. Tuvalet fırçası üzerine doğal sıvı sabun birkaç damla damla ve kase dışarı doğru fırçalayın. Bu halkalar kaldıracaktır. Kase dışını temizlemek için nemli bir bez üzerine bazı kabartma tozu serpin. Kapak üzerinde silin ve daha sonra herhangi bir kabartma tozu artıklarını temizlemek için bez durulayın.

38. Kat temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Dissolve ½ fincan kabartma tozu, bir kova sıcak su yağ ve kokuları çıkarmak için.
Sen esansiyel yağı veya biraz limon suyu bir ya da iki damla ekleyebilirsiniz.

39. Çamaşır deterjan gücünü artırmak için kabartma tozu kullanın:

Yerde 1/2 su bardağı toz yıkama gücünü artırmak için döngüsü yıkamak için kabartma tozu: çamaşır deterjanı gücünü artırmak için. Temiz ve parlak olsun su giysi PH dengeleme tarafından.

40. Tazelemek giysi, nevresim ve yatak takımları için kabartma tozu kullanın:

Sadece yer ½ fincan durulama ile. Ayrıca uçucu yağ birkaç damla ekleyebilirsiniz.

41. Doğal bir yumuşatıcı olarak kabartma tozu kullanın: 

Doğal bir yumuşatıcı olarak durulama için 1/2 fincan kabartma tozu ekleyin.

42. Beyazlar aydınlatmak için kabartma tozu kullanın:

Onlara temiz ve daha beyaz almak için sıcak su dolu bir kovaya kabartma tozu ½ fincan bir çözüm bez bebek bezi ya da diğer beyazlar banyosu yapabilirsiniz.

43. Gümüş temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Gümüş parlatmak için: paslanmaz çelik evye veya kase içinde su yaklaşık 5 litre ½ fincan kabartma tozu çözülür. Dip Bu çözümde gümüş ve tarnishes kaldırmak için yumuşak, nemli bir süngerle silin.

44. Garajlarında yağ ve gres lekeleri temizlemek için kabartma tozu kullanın:

Sadece ıslak bir fırça ile kabartma tozu ve bodur cömert bir miktarda etkilenen alanın serpin. Iyice temizlemek için alanı durulayın.

45. Araç temiz ve kokusunu gidermek için kabartma tozu kullanın:

Sadece çizik korkusu olmadan krom, pencere, araba farları, kolları ve paspaslar yıkamak için sıcak su dolu bir kovaya ¼ fincan kabartma tozu sulandırmak. Eğer kabartma tozu ve su solüsyonu ile pencere silin Eğer sizin cam yağmur püskürtmek yardımcı olur. Döşemelik üzerinde kabartma tozu bol miktarda yağmurlama ve vakumlama önce oturmak için izin vererek arabayı Deodorize.

46. Çiçekleri taze tutmak için kabartma tozu kullanın:

Uzun süre çiçekler taze tutmak için su vazo içine kabartma tozunu bir çorba kaşığı karıştırın.

47. Karıncalar ve hamamböceği püskürtmek için kabartma tozu kullanın:

Bunun yerine zararlı böcek spreyleri püskürtme, karınca ve hamamböceği kovmak için pencere eşikleri boyunca bazı kabartma tozu yağmurlama deneyin.

48. Sizin çiçekler yiyen hayvanlar durdurmak için kabartma tozu kullanın:

Sizin çiçekler chomping den tavşan durdurmak için çiçek yatak etrafında bazı kabartma tozu serpin.

49. Lütfen domates tatlı yapmak için kabartma tozu kullanın:

Sadece onlara tatlı yapmak için domates bitkiler etrafında toprak üzerinde bazı kabartma tozu serpin!

50. Yüzme havuzunda kabartma tozu kullanın:

Kabartma tozu pH dengesini ve su temiz tutmak için yüzme havuzu su eklenebilir.



Kaynak

6 yorum:

  1. kabartma tozumu yoksa karbonat mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alaaaanaaayyy :) Kesinlikle karbonat..
      Harici kullanımlarda marketlerde satılan karbonat..
      Dahili kullanımlarda eczanelerde ingiliz sodası diye geçen karbonat :)

      Sil
  2. Çok detaylı, önemli ve güzel bir yazı olmuş canım, kesinlikle bilinmeli herkesçe, bu arada yukarıdaki tabloyu ben de bulmuş ve çıktısını eve asmıştım. Gerçekten bilmeliyiz, harika detaylı ve güzel bir paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet arkadaşım benim için ayrıca bir önem kazandı bu konu.. Malesef bir takım sağlık sorunları sebebiyle alkali beslenme haline geçmem gerekti.. Kitabını tavsiye ederim mutlaka al 21. basım eminim çok faydalanacaksın :)

      Sil
  3. güzel bir paylasim olmus:) ben banyo ve dis fircalamak icin kullaniyorum ama digerlerini ilk defa duydum yorgun ayaklar icin tam anlamadim ne yapilmali cözülmüs diyor canim kusura bakma :/ sevgiler♥

    YanıtlaSil
  4. ben özellikle temizlikte çok sık kullanıyorum ve etkilerine bayılıyorum!

    YanıtlaSil

Hoş geldiniz.. Katılımınız için çok teşekkür ederim..
Siz iyisimi yine gelin bekliyorum :)