21 Ocak 2013 Pazartesi

Küçük İnsanlardan Büyük Sorular Hayli Mühim İnsanlardan Basit Cevaplar.


Çocuklar sorar, bilim insanları, yazarlar ve konusunda uzman onlarca kişi yanıtlarsa ne olur? Ortaya çok ilginç bir çalışma çıkar: Küçük İnsanlardan Büyük Sorular Hayli Mühim İnsanlardan Basit Cevaplar.
Bu kitap hakkında Yıldıray daha önce bir yazı yazmıştı. Biz o zamandan bu yana bu kitap hakkında çok konuştuk. yakın çevremizde de pek çok kişi bu birbirinden değerli sorularla çok ilgilendi. madem bu kadar beğeniliyor, bari radyoda da konuşalım, iki kişiye de armağan edelim dedik.
kesfedin roma
Radyoda canlı yayın sırasında yaptığımız çekilişle bir okurumuza bu kitaptan armağan ettik. Bu yazının altına yorum bırakan okurlarımızdan biri daha kitabı kazanma şansına sahip. Çocuğunuzun sorduğu ya da sizin çocukken aklınızı kurcalayan en ilginç soruyu bizimle paylaşırsanız seviniriz. Çekilişe katılmak için 27 Ocak 2013 Pazarakşamına kadar süreniz var.
Yayının ikinci kısmında yakın zamanda dilimize çevrilen bir diziden söz ettik. Dizinin şimdilik üç kitabı yayımlandı: “Keşfedin – Eski Mısır”, “Keşfedin – Roma İmparatorluğu” ve “Keşfedin – Vikingler”. Kitaplar, tarihsel bilgiyi keyifli bir anlatım, ilginç fotoğraf ve çizimler ve birbirinden eğlenceli etkinlik önerileriyle sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoş geldiniz.. Katılımınız için çok teşekkür ederim..
Siz iyisimi yine gelin bekliyorum :)