7 Haziran 2013 Cuma

Birinci Vazife... Biraz da müzik olsun..








14 yorum:

  1. Ben bayıldım buna...
    Evet PES ETMEK YOK....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oytun'un güzel annesi hep destek tam destek..
      PES ETMEK YOK!

      Sil
  2. Kardeş Türküler de tencere tava çalarak harika bir şarkı bestelemiş.. Hemşerim Feryal söylüyor..
    Pes Etmek Yok...:))

    YanıtlaSil
  3. "benim gibi düşünmeni istemiyorum sadece düşünmeni istiyorum" çok iyi!
    ayrıca müzikler de şahane:)

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş olmuş,seviyorum kardeş türküleri
    ve inatla direnenleri!

    YanıtlaSil
  5. Merhaba;
    Ne zamandır gözüm kulağım twitter ve facebook'da olduğundan postumu yayınladığını ve sesimizi daha çok duyurabilmek için senin de çabaladığını ancak görebildim. Sana da direnen diğer blogger arkadaşlarım gibi çok ama çok teşekkür ederim. Maalesef o sitem dolu postum hala geçerli. Kek, kurabiye, patik, kazak tarifleri havalarda uçuşuyor.Diğer taraftan direnen blogger sayısı da artıyor. Sevinç ve hayal kırıklığı aynı anda farklı bir hismiş onu gördüm.
    Direnen arkadaşlarımıza gelirsek de her biri ne kadar zeki, ne kadar mizah dolu, ne kadar sanatçı ruhlu olduklarını bizlere gösterdiler. Aynı zeka pırıltılarıyla, aynı olgunlukla direnişlerine devam etmelerini diliyorum. Provokatörlere kanmayalım yeter.
    Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen teşekkür etme lütfen :(
      Bu olayda herkes üzerine düşeni yapmalı ve ben de onu yaptım..
      Kocaman sevgilerimle güzel insan :)

      Sil
  6. .olayın hem sözel anlamada hem sanatsal anlamada özeti cidden.facede görüp defalarca paylaştım gerçi yeterince uyarı alıyoruz ama araya sıkıştırıyorum paylaşımları:)taksime kızılaya gidemiyoruz belki ama okuldaki AYDIN meslektaşlarla yeterince didişiyoruz. geçen hafta kara pazartesi siyah giyince mimlendik:))koca okulda (100 den fazla) 5 kişi giymişiz siyahları.parmak uçlarına hedeftik.:))her parmaktan birazcık kırptım bende nolacak:)Sinem hanım sitem etmesin paylaşım yapmayan yada direnişe katılmayanlara.bende mesela bloğuma bu blogada direniş var yazısını koymadım.hepimizin duruşu farklıdır önemli olan ne kadar sağlam olduğu.direnişe karşı olan arkadaşların bile direnişe değil yakıp yıkmaya tahamülleri yok ki haklılar.şükür bizim gönüllü gazetecilerimiz,gözü pek ve uyanık gençlerimiz bu yakıp yıkma olaylarının kimlere ait olduğunu heme şak diye bulup buluşturup ispatlıyorlar.mesela trt bayrak yakma olayını verdi televizyonda hemen buldular hangi olaya ait olduğunu.ama sosyal medya böyle yaygın olmasa bu görüntü yanlış demezlerdi.direnişin dışında artık bir uyanışta var ki en güzel tarafı buuu.uyanınca çok güzel oldun Türkiyem....

    YanıtlaSil
  7. Ucurtmayi vurmasinlar :) nerdesin ses ver:(

    YanıtlaSil
  8. En güzel dayanışma:)Çok anlamlı ve doğruyuz!

    YanıtlaSil

Hoş geldiniz.. Katılımınız için çok teşekkür ederim..
Siz iyisimi yine gelin bekliyorum :)